Models don't appear in new vehicle form

4 years 6 months ago - 4 years 6 months ago #3179 by Thierry MAILLAVIN
Hi, My english is bad sorry,

I'm very interesting by your component JS Autoz and i'm testing the free version 1.0.5 before i buy the pro version.
But i have a problem when i add a véhicle by the frontend form. The model list doesn't displayed but is displayed in the search module.

In the vehicle list the price slide isn't displayed and when i'm in the vehicle list the search module price slide and year slide disapeared.

I'm in joomla 2.5.16 with ja-purity II 2.5.5

thank for your help
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 6 months ago #3180 by Thierry MAILLAVIN

thmailla wrote: Hi, My english is bad sorry,

I'm very interesting by your component JS Autoz and i'm testing the free version 1.0.5 before i buy the pro version.
But i have a problem when i add a véhicle by the frontend form. The model list doesn't displayed but is displayed in the search module.

In the vehicle list the price slide isn't displayed and when i'm in the vehicle list the search module price slide and year slide disapeared.

I'm in joomla 2.5.16 with ja-purity II 2.5.5

thank for your help

Attachment 2013-12-28_231444.png not found



Attachment 2013-12-28_231828.png not found



Attachment 2013-12-28_233604.png not found

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.284 seconds

Please publish modules in offcanvas position.